onsdag 20 maj 2009

Dagen ni aldrig trodde skulle komma:


Jag har köpt en jävla tanninglotion. Ni hör bara där hur jag själv ställer mig till det här.
Saken är den att jag ska på ett bröllop 13 juni och det här med hudfärgade strumpbyxor är djävulens påfund.
Det spelar ingen roll vad de heter, "persika", "nude", "caramel" och "sand" och allt vad det brukar vara. Namnen påminner starkt om de man hittar i foundationsdjungeln och i den djungeln är det "ivory" som gäller för min del. I strumpbyxornas småriga träsk skulle väl de färger jag letade efter heta saker som "lik", "treo" eller "kokain". De som finns matchar aldrig min övriga hudfärg och nu ska jag ha bara armar och ben och tro fan om jag kommer att vara persika på benen och lik på armarna.
Jag ska ju ha en ljus klänning (!!!) och Magdalena Ribbing skulle nog inte godkänna ens tunna svarta strumpbyxor till detta, så jag har funderat på ett par beiga med söm bak, eller möjligtvis ett par ljusgrå med söm bak. Jag tänker mig att eftersom det är ett laxrosa 50-talsfodral i spets kan det funka. Men tills jag hittar ett par jag är nöjd med är helt enkelt planen barbent och jävligt välvaxad. Och till det duger helt enkelt inte kulören lik. Jag har några tatueringar jag är rädd om så solande utan faktor 50 är inte att tänka på.
Alltså bränna på burk.
Liza: Hej, jag skulle vilja ha en self tanning lotion, men en riktigt klen en. Den mesigaste ni har. Har du något tips om vilken det är? Gärna den folk brukar klaga på att den ger för lite resultat.
Expedit: Då ska du ha den här.
Liza: Är det säkert? Den blir inte för mörk?
Expedit: Alltså jag tog "fair to normal skin" till första vårdagarna förra året, men jag bytte snabbt till "normal to dark" skin för det hände liksom inget. Och du ser ju hur ljus jag är.
Liza: OK, tack, då är den nog lagom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar