fredag 9 oktober 2009

Nu är det slut med Chanel på Myrorna

Bukowskis ska tydligen hjälpa Myrorna att sälja saker på auktion, eftersom Myrorna ibland får in väldigt fina kläder av fina märken.
Jag vet inte hur jag känner inför det.
Alltså, tanken har slagit mig att det kunde vara smart av Myrorna att starta en Tradera-sida, eller till och med Ebay-sida och auktionera ut roliga saker, inte nödvändigtvis bara märkessaker, utan lite allt möjligt. Nu blir det lite... äh, Myrorna, dom handlar väl inte bara om återvinning, det finns väl en solidaritetstanke där också som handlar om att folk med lite pengar också ska ha råd att köpa nya kläder? Överskottet går till välgörenhet, men priserna är låga så att folk med ont om pengar fortfarande har någonstans där de har råd att köpa kläder. När saker på Myrorna blir dyrt så försvinner ju den aspekten helt.
Och vad fan, varför kan inte någon med dåligt med pengar, med tight klädbudget få lov att göra lite trevliga fynd hos Myrorna? Ska bara "skit" säljas i butikerna eller, urtvättade trikåkläder och trasiga skor?
Det känns som en väldigt sunkig attityd till kunderna.

1 kommentar:

  1. Själva selling pointen med second hand är ju att man ska kunna hitta saker man annars inte har råd med. Jag menar, jag skulle ju inte handla där om det innebar att jag enbart är förvisad till noppiga H&M-grejer (som dessutom kostra typ lika mycket som de gjorde när de såldes på H&M) och dessutom stödjer en inte särskilt religiöst obunden grupp, ya know.

    SvaraRadera