onsdag 11 mars 2009

Onsdag 11/2:

Födelsedagsskärpet, lackboots och leopardtop, toppat med en sunkig gammal sidenkofta. Alltihop är ultimata bekvämlighetsfavoriter.
Sedan har vi den omdiskuterade, numera kallade "Ivanhoe-mössan":

Jag köpte den på Judits i höstas. Den är fantastiskt varm och mysig. B säger alltid att jag ser ut som Ivanhoe i den. Det gör mig lite förbannad. Jag HATAR Ivanhoe. Och jag gillar inte riddare i största allmänhet. För att citera J-bitch, så går riddare och nickelallergiker sällan bra ihop. What the hell, liksom, Ivanhoe? Give me a break.

3 kommentarer:

 1. Inget fel på Ivanhoe. Fin kille. Lite korkad, men fin. Fast han har ju det fulaste namnet i filmen och dålig tjejsmak. Dock slår ju ingen Front de Beuf i tuffa namn, och av någon anledning så tycker jag att min favoritkaraktärs namn, Brian de Gilbert, påminner om Gille de Rais. Fast det kanske är för att Gille var tuff ond djävulsdyrkare som offrade barn och Brian var Tempelriddare (som ju blev anklagade för att dyrka djävulen i form av - Baphomet).

  Och nu är det fredagen den trettonde och jag snackar om Tempelriddare och djävulsdyrkande. Så passande.

  Finns ett visst drag av arty knäppcrust hos den där luvan, speciellt parat med bikerjacka.

  SvaraRadera
 2. Haha väl talat!

  Ivanhoe är verkligen den mest misslyckade hjälten någonsin. Jag menar - vad gör han? Han turnerar lite, blir sårad, ligger och är halvdöd 80% av filmen, försöker fäktas lite och vinner bara för att de Gilbert offrar sig. Sedan väljer han fel tjej.

  Har iofs inte läst boken så jag vet inte om han är tuffare där.

  SvaraRadera
 3. Sedan är jag iofs svag för Anthony Andrews. Jag menar SEBASTIAN FLYTE!!!

  SvaraRadera