måndag 1 juni 2009

The Skinny Website

Alltså, det finns en blogg jag hatar mer än många andra bloggar.
Den är det ultimata tve-eggade svärdet.
The Skinny Website heter den. Nej, jag tänker inte länka, så lätt ska ni inte surfa in där, ni akn leta själv om ni blir desperata. Däremot tänke rjag skriva ut namnet så att folk som eventuellt googlar skiten hamnar på den här sura drapan.
The Skinny Website ägnar sig helt åt kändisarns kroppar, mestadels kvinnors. Vem har gått upp i vikt, ner i vikt, vem har tränat vilka kroppsdelar, är det fint eller fult.
De kan gå från att konstatera att Kate Bosworth kanske är på väg att bli scary skinny igen, till att säga att Sandra Bullock inte är lika skinny som hon brukade vara men fortfarande ser slim and gorgeus ut. Och så ett par inlägg ner, Khloe Kardashian, som gått ner i vikt och ser mer trim and toned ut, tänka sig, man ser bara lite celluliter nu!

Alltså det här jävla skitsidan är så uppenbart skriven av en ätstörd människa.
Å ena sidan så ska man vara så smal som det absolut är möjligt utan att vara så smal att folk kommer på att man är sjuk. Det är en otroligt tunn linje att balansera på. Man kan liksom alltid bli smalare, så länge man samtidigt lyckas se frisk och välputsad ut. Det är bara det att sprejbränna kan bara dölja så mycket. Magra människor ser trötta och hopsjunkna ut, även när de är orangea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar