fredag 6 februari 2009

FUCK LINDEX

Jag gick in på Lindex idag för att de hade en jävligt snygg BH i fönstret.
När jag kom in skulle det visa sig att de hade två fina bh:ar. Båda helt prisvärda, dessutom. Jävligt sweet, tänkte jag, de ska ju lätt följa med mig hem (hallå svennevarning att handla underkläder en fredageftermiddag...).
Nu låg det inga i min storlek ute, den exotiska storleken 75D. Den tar ofta slut. Jag vet inte om det är för att den är ovanlig och folk zoomar in på den, eller om den är sjukt vanlig bland folk.
Nu låg den inte ute, så jag gick och frågade.
Nej, den finns inte i D-kupa. Ingen av dem görs över 85 C.
*paus for reaction*
OK, jag är liksom på LINDEX, underklädeskedjan och deras eget märke. Jag trodde att det bara var de flimsy små spetsbehåarna utan bygel som inte fanns i vuxna storlekar? Så då frågar jag vilka av de här supersnygga, nya, bh:arna som faktiskt finns upp i D-kupa? Bara de allra tråkigaste och plainaste visar det sig.
Men alltså FUCKING JÄVLA SKIT-LINDEX!
Så folk över omkrets 85 vill inte ha superpiffiga bh:ar? Inte folk över C-kupa heller? WTF, liksom, fattar ni att ni har en målgrupp som ofta har fått barn, eller går/gått på p-piller och är ute ur puberteten och därmed mycket väl kan gå runt med en C/D/E-kupa utan att det är något världsomvälvande.
Det värsta vara att det bara slog ner mig i skorna helt. Jag blev bara helt ledsen och sa "jaha, ok, eh hejdå" och kände mig på vippen att grina inne i butiken för att jag kände mig så jävla oönskvärd. Det kanske bara är jag som har PMS eller nåt, men det kändes för jävligt. Om jag kan hitta kläder i min storlek därinne borde jag väl kunna hitta en jävla BH i min storlek?
Tacka vet jag märken som Huit, Passionata och Lovable. Går högt i storlekarna och har priser som inte dödar ens ekonomi för resten av månaden när man handlat en BH.

3 kommentarer:

 1. svenska kvinnor som vill ha snygga bh:ar har inte större bröst än D kupa, det vet du väll. och inte har de större stolekar på kläder än 42 (då en 42 baserad på en storlek 36 proportioner) heller. De som är över dessa specifikationer får helt enkelt ha för små kläder/bh:ar eller klä sig som amerikanska tanter i "säckkläder".

  De får inte heller ha större fötter än 41 eller vara längre än 164 + - 4 cm
  De får inte heller ha större händer än storlek 7.5 (en kvinna på Wedins förklarade för mig att om man har sådana händer så kan man helt enkelt inte förvänta sig att handskarna sitter bra)

  *muttrar bittert*

  SvaraRadera
 2. Detdär stör mig somfan. På gina tricot (blä jag vet) finns bharna bara upp till 80B (eller C)och är då megasmå i storlekarna medans kläderna finns upp till storlek XL. De som har XL använder inte bh då eller va?

  SvaraRadera
 3. Det är så värdelöst! Men jag kan rekommendera http://www.lasenza.co.uk/ Jag trodde att jag hade en D-kupa tills att jag provade en bh som en kompis köpt, det visade sig att jag har en F-kupa, och alltsedan dess köper jag mina bh:ar på lasenza. Mycket nöje!

  SvaraRadera