lördag 7 februari 2009

I'm hot and I'm cold, I'm yes and I'm no...

Alltså Gina Tricot, jag slutar ALDRIG att förvånas över den kedjan.
Jag hatar alltid deras reklam. Det är alltid samma lite för spacklade blonda tjej i det fulaste de för tillfället har inne. Ungefär 2/3 av året är deras sortiment helt dött för mig. Det är bara höst/vinter-kollektionen som är något att ha, men då jävlar i det är det bra. Allt är svart, det är mycket spets/lack/pleather och paljetter till skitbra priser. Och rean sedan, denna skänk från ovan! Små klänningar med leopardtryck på grå botten för 29 krnor, man tackar och bockar!
Sedan plötsligt en dag, när man precis vant sig vid att det går att handla där så möts man av något vidrigt, i stil med en leopardmönstrad body med rosentryck och grenknäppning, fullt värdig en av Fran Fines värre outfits och då vet man att det är slut med det roliga. Eller som för tillfället, pastelliga chinos.
Ugh.
Alltså nu är jag skeptisk mot chinos redan från början, men det finns säkert någon därute som kan få det att funka. Pastelliga chinos, mer exakt syrenlila, är det lite mer av guds straffdom över. Alla kommer att se ut som idioter i dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar