söndag 25 januari 2009

Bai Ling: best of crazy

Vi brukade sitta och kolla på Go Fug Yourself och undra "Vem FAN är den där Bai Ling som ser ut som en Space Age Prostitute??" Man har inte sett henne i något, känns det som, men hon är jämt på alla premiärer. Sedan visar det sig att hon trots allt gjort en hel del filmer. Hon spelade till exempel den onda killens syster i The Crow. Och var med i The King And I och... en massa annat, av IMDB att döma.
Dessutom klär hon sig som... jag hittar inte ens en vettig jämförelse.

image184

image193

OK, hur många gånger har Bai Ling visat bröstvårtorna? Hennes "slips" är ju sådana antiklimax. Det enda som skulle chocka folk vore typ om hon plötsligt piercade dem eller målade dem rosa.


image194

image191


image192

Vad pågår på den här bilden? Den här utstyrseln är liksom bortom allt.


image185


image186

Men VARFÖR gillar hon den där bikinitoppen så himla mycket?


image196


image195image197

Vad ÄR det här? Det ser ut som om något slags monster försöker äta upp hennes ena arm och strypa henne samtidigt...


image198

Den här bilden beskriver min tes om Björk: hon hade kunnat komma undan med att komma klädd i en korallfärgad virkad duk. Det kan inte Bai Ling. Kanske för att hon matchar den med svandunstofflor i en rosa färg som skär sig lite med klänningen?

image199

Kvinnan är solklart helt inkapabel att klä sig själv. Nu skulle jag kunna dra ett dåligt skämt om att hon dock är bra på att klä av sig själv, men jag ska låta bli det.

Dock kan hon vara så här söt:

image190

image189

Hennes hår är jättefint på de här bilderna. Hon är ofta väldigt snygg i sina filmroller, men hon är fruktansvärt mycket roligare när hon ser knäpp ut. Vilket hon gör 95 % av tiden när hon klär sig själv. Privat vet hon inte vad som är bak och fram på ett plagg och måste tvångsmässigt klippa upp alla tröjor framtill så att hon visar bh, mage och trosor, men ändå på något vis har en tröja på sig. Det är en underlig stil, jag vet inte vad den kallas. Gratis underhållning? It makes my day!

/L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar